Direct naar de inhoud van deze pagina

Over Borselevoorelkaar

Zoek elkaar. Vind elkaar. Borselevoorelkaar.

Iedereen kan het verschil maken | Samen met elkaar

Bij Borselevoorelkaar geloven we dat iedereen binnen de gemeente Borsele, op een van de vijftien Borselse dorpen, het verschil kan maken. In ieder van ons zit een enorm verborgen talent om zich in te zetten voor een ander. We bieden jou de mogelijkheid dingen te veranderen die jij belangrijk vindt in de wereld. Een ander helpen is leuk, inspirerend en iets om heel erg trots op te zijn.

Hoe doen we dat?

Op Borselevoorelkaar brengen we alle vraag en aanbod op het gebied van vrijwillige inzet bij elkaar zodat er altijd iets te vinden is dat bij je past. En we maken het leuk, makkelijk en betrouwbaar om dat te vinden. Borselevoorelkaar vormt de schakel tussen mensen met een vraag, mensen die een ander willen helpen, vrijwilligers en maatschappelijke organisaties.

Zowel inwoners als (vrijwilligers)organisaties kunnen hier hun vraag of aanbod plaatsen, structureel of incidenteel, klein of groot. Zoek je bijvoorbeeld iemand die regelmatig een kopje koffie met je wil drinken, of je eens in de zoveel tijd kan helpen met je tuin? Je wilt graag als vrijwilliger aan de slag bij een sportvereniging of je talenten inzetten als vrijwilliger in de buurt? Dat kan allemaal via Borselevoorelkaar!

Borselevoorelkaar & NLvoorelkaar

Borselevoorelkaar is een platform voor alle Borselse inwoners en is ontstaan vanuit de behoefte aan een platform dat bijdraagt aan een sterkere samenleving. Borselevoorelkaar wil de zelfredzaamheid van de inwoners vergroten door het benutten van ieders kracht. Samen werken aan een zorgzame Borselse samenleving. Een platform dat ervoor zorgt dat mensen de hulp krijgen die ze verdienen.

Borselevoorelkaar maakt onderdeel uit van het landelijke netwerk van NLvoorelkaar. Heb je vragen over Borselevoorelkaar of wil je advies? Stuur ons een e-mail op borselevoorelkaar@borsele.nl