Direct naar de inhoud van deze pagina

Seniorenraad Borsele zoekt versterking

Titel:
Seniorenraad Borsele zoekt versterking
Plaats:
Heinkenszand
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Toezicht & beheer
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bekeken:
526 keer
Tip anderen via:

Beschrijving van de hulpvraag

Seniorenraad Borsele zoekt vijfenvijftigplussers die willen meedenken over de ontwikkelingen, wensen en behoeften van ouderen in Borsele.

De vier werkgroepen van de Seniorenraad organiseren allerlei activiteiten zoals een literaire avond, een koersbaltoernooi, computercursussen, de Zomeractiviteiten en een seniorenmiddag. Ook geeft de Seniorenraad gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders over uiteenlopende onderwerpen. De breedte van deze onderwerpen vraagt om leden die een eigen mening en een persoonlijke visie hebben op ontwikkelingen die voor de doelgroep nuttig en interessant zijn.

Enthousiast geworden? Bekijk de folder met alle informatie op de website van het VrijwilligersHuis. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u van maandag tot en met woensdag contact opnemen met Mariëtte via het VrijwilligersHuis.

  • Deze hulpvraag is geplaatst door een organisatie
  • De hulpvraag van Mariëtte is bekeken door de helpdesk
Laat Mariëtte weten dat je interesse hebt Stuur een bericht
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Seniorenraad Borsele
Geplaatst door:
Profielfoto van Mariëtte
Geplaatst op 12.11.2018
65% profielsterkte

Meer hulpvragen van Mariëtte namens Seniorenraad Borsele

  Omschrijving van de hulpvraag Plaats Categorie
  Educatieve activiteiten organiseren Heinkenszand, 's-Gravenpolder, 's-Heerenhoek, Ovezande, Borssele, Lewedorp Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Meedenker over wonen en zorg in Borsele Heinkenszand, 's-Gravenpolder, Lewedorp, 's-Heerenhoek, Ovezande, Borssele Marketing, communicatie & PR
  Activiteiten organiseren voor senioren Heinkenszand, 's-Gravenpolder, 's-Heerenhoek, Lewedorp, Ovezande, Borssele Gastvrouw / -heer, Erop uit, Creatief & muziek