Gezocht leden JongerenRaad Borsele

Gezocht leden JongerenRaad Borsele

Plaats:
Heinkenszand
Categorie:
Bestuur & strategie, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms
Tip anderen via:

Als lid van de JongerenRaad zet je je actief in om op te komen voor de rechten van alle jongeren uit de gemeente. Je probeert er samen voor te zorgen dat jongeren in Borsele volwaardig en actief mee kunnen doen.

Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders over het gemeentelijke beleid gezien vanuit de positie van jongeren uit Borsele.

Je organiseert en coördineert activiteiten voor jongeren waaronder Spectra en verleent subsidies ten behoeve van jongerenactiviteiten in Borsele. Via o.a. sociale media maak je bekend wat de JongerenRaad doet.

De JongerenRaad komt 4x per jaar bij elkaar. Jaarlijks volg je training om goed te leren samenwerken, plannen, organiseren, teksten te schrijven en representatief te adviseren.

Ben jij bijvoorbeeld vlogger, creatief of iemand die goed kan organiseren?

Dan kun je binnen de JongerenRaad aan de slag als; (kerngroep)lid, voorzitter, redactiemedewerker, organisator van evenementen, vlogger, adviseur.

Je bent minimaal 12 jaar en maximaal 23 jaar oud en woont in de gemeente Borsele.

Wanneer je 2 jaar of langer lid bent geweest van de JongerenRaad ontvang je een mooi getuigschrift. Ook krijg je een referentie om waardering te geven voor je werk en kwaliteiten. Op deze manier verbeter en vergroot je je netwerk. Referenties kunnen net die extra stimulans zijn voor een werkgever om jou aan te nemen.

Het is ook mogelijk om je maatschappelijke stage bij ons te doen en om zo je burgerschapscompetenties te realiseren. Je lidmaatschap van de JongerenRaad Borsele kun je sowieso vermelden op je LinkedIn profiel of andere sociaal netwerk. Dit draagt bij aan een versterking van je online identiteit.

De JongerenRaadBorsele wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris vanuit de gemeente.

Wanneer je meer informatie wilt, een vergadering van de JongerenRaad wilt bijwonen of je aan wilt melden als lid kan dit door een bericht te sturen.

  • De hulpvraag van John is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Borselevoorelkaar
  • John is eerder via deze website geholpen
Laat John weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo JongerenRaad Borsele
Geplaatst door:
Profielfoto van John
100% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van John
  • De hulpvraag van John is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Borselevoorelkaar
  • John is eerder via deze website geholpen
Jongeren
Ja
Beschikbaarheid:
soms