Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Borselevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Nelly

  Aanbod van Nelly

  Geplaatst door Nelly
  Heb graag contact met mensen; heb b.v. vrijwilligerswerk gedaan voor de voedselbank (uitdelen) maar omdat ik geen rijbewijs heb is nu de afstand te groot. Kan evt. helpen met koffie schenken of maalt... Lees meer
 • Profielfoto van Emma

  Aanbod van Emma

  Geplaatst door Emma
  Ik ben reeds een aantal jaren vrijwilliger bij SVRZ bij Dijkstede en in het verleden ook bij de [website verborgen] Dijkstede worden mijn weekelijkse bezigheden [website verborgen] zou ik graag bij de huiskamer proj... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 127 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  ik wil graag wat vrijwilligerswerk doen en ben een aantal uren of een halve dag per week beschikbaar maar geen vaste dagen of uren, ik denk zelf aan bouwkundige adviezen van woningen en gebouwen, ook ... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik wil evt. helpen bij de avond 4 daagse in Heinkenszand. Graag in overleg qua dag Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Praktijk SuppoRT; als leren niet vanzelf gaat...

  Geplaatst door Jacqueline namens Praktijk SuppoRT
  Bij remedial teaching wordt onderzocht waar de problemen van een kind vandaan kunnen komen. Remedial Teaching (RT) draagt door persoonlijke aandacht bij om de kansen van uw kind optimaal te benutten. ... Lees meer
1 2 Volgende

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.