Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers op Borselevoorelkaar

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ingrid

  Aanbod van Ingrid

  Geplaatst door Ingrid
  ik ben Ingrid, werkzaam in huishoudelijke zorg, ga graag met mensen om,denk al langer na over vrijwilligerswerk en nu zag ik iets voorbijkomen voor de avond dat sprak mij wel aan dat kan ik makkelijke... Lees meer
 • Profielfoto van Mariella

  Aanbod van Mariella

  Geplaatst door Mariella
  Als je zelf gezond bent en een fijn leven hebt, gun je dit een ander ook zo! Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 133 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats hulpvraag
 • Profielfoto van Fransien

  Aanbod van Fransien

  Geplaatst door Fransien
  hallo Ik ben vorig jaar gestopt met werken en mis het toch wel heb 30 jaar horeca gedaan en altijd mensen om je heen dus ook het contact Lees meer
 • Profielfoto van Gerrie

  Aanbod van Gerrie

  Geplaatst door Gerrie
  ik werk graag met en voor mensen die het nodig hebben. mede vanuit mijn kerkelijke achtergrond en verleden weet ik hoe belangrijk het is als mensen soms alleen maar naar je willen luisteren of wat met... Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Ik wil graag mensen uit Borssele helpen die vragen hebben over hoe de computer werkt en hulp geven bij vragen over de computer/tablet/smartphone. Lees meer
 • Profielfoto van Gea

  Aanbod van Gea

  Geplaatst door Gea
  Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en dan met iets dat voor mij en voor de gene die ik ondersteun dat dit heel erg zinvols is. Het geeft mij een verriijking en voor de ander is misschien weer... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Door een spierziekte ben ik grotendeels aan huis gebonden. Mijn hobby’s zijn domotica, informatica, computers, fotografie, bewerken van filmpjes en foto,s. Hoofdzakelijk Apple computers en tablets e... Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Waarom? Omdat ik het belangrijk vind dat mensen hulp krijgen als dit nodig is. Of dat er iemand is die af en toe gezellig kopje koffie komt doen. Of misschien een spelletje. Gewoon wat er nodig is om ... Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik ben een gepensioneerde energie- en duurzaamheid coördinator van een chemisch productiebedrijf. Ik wil graag mijn kennis en ervaring op energie en duurzaamheid (en chemie) dienstbaar maken aan diege... Lees meer
 • Profielfoto van Nelly

  Aanbod van Nelly

  Geplaatst door Nelly
  Heb graag contact met mensen; heb b.v. vrijwilligerswerk gedaan voor de voedselbank (uitdelen) maar omdat ik geen rijbewijs heb is nu de afstand te groot. Kan evt. helpen met koffie schenken of maalt... Lees meer

Tip: Plaats zelf een hulpvraag zodat hulpaanbieders je ook kunnen vinden en helpen.