Direct naar de inhoud van deze pagina

Hoe het werkt

Algemeen

Ben je eenmalig of voor langere tijd op zoek naar iemand die je kan helpen?

Lukt het niet meer om dat klusje in de tuin of in huis te doen, de boodschappen te halen of alleen naar het ziekenhuis te gaan? Heb je vervoer nodig of gewoon behoeft aan een gesprekje en gezelschap? Wil je samen een uitstapje make of sportief bezig zijn met een maatje of begeleiding vanuit een PGB?

Op Borselevoorelkaar kun je vraag en aanbod plaatsen. Je ziet dan in een oogopslag wie jou in jouw buurt kan helpen. Het gebruik van Borselevoorelkaar is betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je profiel is alleen zichtbaar voor geregistreerde gebruikers. Bovendien werkt het eenvoudig en is het gratis.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden bij Borselevoorelkaar. Als organisatie op zoek naar een vrijwilliger. Of als individu op zoek naar hulp. Na het inschrijven ontvang je een e-mail met daarin een verificatielink. Als je die hebt geactiveerd kun je meteen aan de slag. Je kunt zelf iets plaatsen of reageren op aanbod. Je ontvangt alle reacties via e-mail. Online kun je ook een foto plaatsen van jezelf en meer vertellen over jezelf bijvoorbeeld over jouw hobby's en interesses. Gebleken is dat volledig ingevulde profielen, die voorzien zijn van een foto, sneller en vaker geraadpleegd worden.

Contactpersoon worden voor iemand anders? Schrijf jezelf in en plaats een vraag of aanbod namens de ander. Alle contacten gaan dan via jou.

Ook professionals kunnen op deze manier berichten plaatsen namens meerdere cliënten.

Account aanmaken

Het gebruik van Borselevoorelkaar is gratis, betrouwbaar en veilig en we gaan altijd zorgvuldig met je gegevens om. Je gegevens worden ook niet gebruikt voor commerciële doeleinden of aan andere partijen verstrekt zonder dat hier vooraf aan jou toestemming voor is gevraagd.

Tijdens het registreren stellen wij een aantal vragen om duidelijk te krijgen wat je precies wilt doen. Binnen een paar klikken is je account aangemaakt en heb je jouw hulpvraag of hulpaanbod geplaatst!

Wist je dat: ruim 90% van de gebruikers een volledig profiel van anderen zéér belangrijk vindt? Met een aangevuld profiel is de kans dus groter dat jij de juiste persoon vindt!


Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op. De helpdesk van NLvoorelkaar, overkoepelende organisatie van Borselevoorelkaar, is er voor jou!