Hoe gebruik je dit platform?

Vind alle antwoorden op je vragen over de werking van dit platform, inclusief handige tips.

Hulp betaald aanbieden als ZZP'er

Op NLvoorelkaar.nl is het niet toegestaan om als ZZP'er hulp aan te bieden. Op een aantal websites van NLvoorelkaar kunnen ZZP’ers wel betaalde hulp aanbieden. Dit is dus regioafhankelijk. Hiervoor heb je een inschrijving bij de Kamer van Koophandel (KVK) nodig.

Voor sommige hulpvragen is vrijwillige hulp niet meer voldoende en is er structurele of professionele hulp nodig. In sommige gevallen kan hiervoor het Persoonsgebonden budget (PGB) gebruikt worden. Belangrijk is om dit vooraf onderling met elkaar af te stemmen. 

Als ZZP’er kun je een professioneel account aanmaken. Dit kan wanneer je na het klikken op 'Registreren' de volgende mogelijkheid ziet: 

                                     

Het hulpaanbod kun je nog niet plaatsen in het registratieproces. Dat kan pas na het voltooien van de registratie. 

Klik hiervoor, na het inloggen, rechtsboven op jouw persoonlijke menu en klik op ‘mijn (hulp)aanbod’. Je kunt hier een hulpaanbod plaatsen door het formulier in te vullen en je hulpaanbod op te slaan.

Bij het geplaatste hulpaanbod wordt aangegeven dat het om betaalde hulp gaat. Iemand die hulp zoekt kan hier specifiek op zoeken in het overzicht met hulpaanbod.  

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?